Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Kungsberget!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka
Meny
Sök

Nu bygger vi Sveriges sydligaste 8-stolslift!

Spela film
Boende Skidåkning Kundtjänst

Boka ditt boende innan 31 oktober.

Läs mer om erbjudandet här

Boka din resa online!

Välj vad du vill boka!

Ring och boka

054 13 26 00

Telefonbokningen öppnar kl. 09:00
Boka boende online

Ring och boka

054 13 26 00

Telefonbokningen öppnar kl. 09:00

Boka ditt boende innan 31 oktober.

Läs mer om erbjudandet här

8-stols expresslift, öppnar ett helt nytt skidområde

Inför säsongen 2016/17 gör Branäsgruppen sin största enskilda investering i Kungsberget och bygger en 8-stols expresslift, öppnar ett helt nytt skidområde på den södra sidan av berget och investerar stort i snösystemet.

Ta med familjen på ett snöigt äventyr

Snögaranti ända in i april
Kvällsskidåkning till 20.00 varje fredag
Sveriges modernaste skiduthyrning
Ett snöigt äventyr över dagen eller en längre skidsemester

Tips på boenden

Här finns det perfekta boendet för den större familjen eller kompisgänget. Lägenheterna har härligt öppen planlösning med stort vardagsrum och matplats. Här finns 6 eller 10 bäddar. I varje lägenhet finns egen bastu samt uteplats eller balkong.

Åhusen

Åhusen, 8 bäddar, sön-tors, v.2

Pris från 4260:-

I vårt nybyggda Gästcenter finns mindre, fullt utrustade lägenheter med centralt läge. Helrätt för dig som vill bo precis bredvid backarna. Lägenheterna på 26 kvm har helkaklat badrum, pentry och tv-hörna. I sovrummet finns dubbel-våningssäng och i det kombinerade kök- och allrummet finns soffa och TV.

Gästcenter

Gästcenter, 4 bäddar, sön-tors, v.2

Pris från 3000:-

I nybyggda Hyllan bor du nära restauranger och har backarna precis utanför dörren. De moderna lägenheterna på 56 kvm har 4 bäddar fördelade på två sovrum och ett stort vardagsrum med ytterligare 2 bäddar i bäddsoffa. Här bor du med bastu, balkong och uteplats på båda sidor.

Hyllan

Hyllan, 4 bäddar, sön-tors, v.2

Pris från 4260:-

Nybyggda mysiga stugor med närhet till lift och pister. Rejält kök med diskmaskin. Två sovrum med totalt 6 bäddar, samt två extrabäddar i allrummet.

Kungsstugorna

Kungsstugorna, 6 bäddar, mån-tors, v. 2

Pris från 3880:-

Här bor du modernt och bekvämt i lägenhet med hotellkänsla, där linne och slutstädning ingår. Varje lägenhet har 6 sovplatser fördelade på tre rum. Här finns också handikappanpassade lägenheter, med 6 bäddar fördelade på två sovrum. I samma byggnad finns både bar och restaurang med utsikt över backen. Väljer du ett boende ur kategorin ”Ski Lodge PLUS” så får du både utsikt mot backen och balkong. Efter skiddagen är du välkommen att njuta i den härliga bastuavdelningen som är till…

Ski Lodge

Ski Lodge, 6 bäddar, sön-tors, v.2

Pris från 4760:-

I närheten av barnområdet finns modernt planerade parhus i två plan, med plats för 8 personer. I varje lägenhet finns det bastu samt uteplats eller balkong och det finns skidförråd i anslutning till boendet. Lägenheterna är på 74 kvm och med 3 sovrum, 2 WC och en mysig braskamin.

Terrassen

Terrassen, 8 bäddar, sön-tors, v.2

Pris från 4760:-

Lägenheterna på Verandan är anpassade för familjer som reser till oss med barn för en aktiv semester. I varje lägenhet finns det bastu samt uteplats eller balkong och planlösningen är modern och öppen. De lite mindre lägenheterna har 6 bäddar fördelade på 2 sovrum, och de större lägenheterna på Verandan har 3 sovrum med totalt 8 bäddar. Här bor du granne med barnens eget skidområde och har ett eget skidförråd precis utanför ytterdörren.

Verandan

Verandan, 6 bäddar, sön-tors, v.2

Pris från 3880:-

 Följ oss på Instagram

Till vår instagramsida

 Följ oss på Facebook

Till vår facebooksida