Vinter Sommar
Pistkarta
Boka
Brand logo

Skidor som hänger med

Björnbusarnas Växapaket är ett utrustningspaket som följer ditt barns längd och utveckling till ett fantastiskt pris. Ni väljer ingångslängd och kan sedan byta till rätt storlek när barnet växer.

Björnbusarnas skidpaket

I år har vi ett specialpris då vi pga leveransproblem inte kan garantera att första paret är helt nytt. Årets pris är 1500kr (ord pris 1899kr). Byt hur ofta du vill fram tills barnet har 140 cm långa skidor. Det sista skidpaketet får ni behålla. Det går bra att byta paketet även i Branäs eller Vallåsen.

Björnbusepaket

Björnbusarnas Växapaket är ett utrustningspaket som följer ditt barns längd och utveckling till ett fantastiskt pris. I paketet ingår skidor & pjäxor. Ni väljer ingångslängd och kan sedan byta till rätt storlek när barnet växer. Inbytespaketet är givetvis nyservat.

Det första paketet kostar från 1899 kronor. Byt hur ofta du vill fram tills barnet har 140 cm långa skidor. Det sista skidpaketet får ni behålla. Om du flyttar eller är på skidsemester går det bra att byta paketet även i Branäs, Vallåsen eller Ulricehamn.

Vi rekommenderar det lilla paketet för barn 80–120 cm och det större till barn som är 120-130 cm långa.

Skidorna från 120 cm längd har ej Björnbusemotiv.


Bytesavgifter

  • Skidor & Pjäxor 395kr
  • Endast skidor 300kr
  • Endast pjäxor 150kr
  • Byte måste ske inom 24 månader. Vi reserverar oss för att vissa längder kan vara slutsålda.