5 steg till en trygg skidsemester – Från bokning till hemresa

I år blir en annorlunda säsong på många sätt, men vissa saker är sig likt. Kungsberget är fortfarande samma familjevänliga anläggning med 65 hektar åkyta i vacker vintermiljö. Njut av härlig skidåkning och frisk luft tillsammans med familjen och följ våra 5 enkla steg för en trygg semester.  

Steg 1 – Bokning 

Boka boendet snabbt och enkelt på webben. Passa även på att förboka liftkort och utrustning så kör vi ut det gratis till ert boende. Allt är klart när ni kommer hit till boendet, ni slipper köer och kan ge er ut i backen direkt! 

Steg 2 – Avresa och ankomst 

Ni kan åka direkt till boendet med ert sällskap. Det enda steget på vägen är att ni hämtar nyckeln vid en obemannad incheckningsstation. Med andra ord behöver ni inte ha någon nära kontakt med personal eller andra gäster, men vi finns givetvis här om ni skulle stöta på problem.  

Steg 3 – Skidåkning 

Ni åker hit med ert sällskap och samma sak gäller i våra liftar. Vi har därför tagit bort singelköer och kommer inte att fylla tomma platser. I våra liftköer gäller dessutom minst en stavlängds avstånd. Vi har 65 hektar åkyta och några av branschens mest generösa öppettider, 9.00-18.00, vilket innebär att det finns gott om både tid och plats för er att sprida ut skidåkningen. Oavsett när ni åker – ta hand om varandra och håll avstånd.  

Steg 4 – Maten 

Alla våra boenden är utrustade med eget kök. Om ni vill kan ni alltså bege er direkt från skidbacken in i ert boende och tillaga lunchen eller middagen helt på egen hand. För er som vill lyxa till det med en måltid på någon av våra restauranger så har vi digitaliserat upplevelsen för att göra den ännu tryggare. Ni kan slå er ner med ert sällskap och, i lugn och ro, beställa i appen Kungsberget Mat & Dryck. I år kan ni dessutom beställa take away och utkörning på restaurangerna. 

Steg 5 – Utcheckning och hemfärd 

Att checka ut är kanske det enklaste ni gör på resan. Lämna hyrutrustning, om ni har det, i boendet eller i våra nya utomhusstationer och lägg nyckeln i en utcheckningsbox. Sen är allt klart och det är bara att bege sig hemåt! Tack för er vistelse och kör försiktigt hem precis som ni kom hit – tillsammans med ert sällskap.