Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Kungsberget!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka

Kort väg till vinterns roligaste jobb!

Se våra lediga tjänster

Att jobba med skidåkning och gäster är bland det bästa jag vet

Martina - Platschef

Känslan av att vakna upp och veta att man ska till det bästa jobbet som finns är otroligt motiverande

Linda - Chef Skiduthyrning & Sportshop

Våra tjänster

Skiduthyrare

Skiduthyrningen har en central roll i våra gästers upplevelse. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter. Skiduthyrningens huvudsakliga uppgift är att förse våra gäster med den utrustning de behöver för en komplett vintersemester på vår anläggning. I vår nya och moderna skiduthyrning arbetar du på olika stationer, ex att iordningställa utrustningen som gästen hyrt, stå i kassan mm. Arbetet är väldigt varierat och vi arbetar alltid med fart och med gästen i fokus. Vi har även mycket förbokningar där vi tillsammans iordningställer utrustningen inför kommande dagar. Vi levererar även utrustning direkt till gästens boende. Det är meriterande att ha jobbat med service tidigare och att ha kassavana.

Lokalvårdare

Som lokalvårdare i Kungsberget är du med i det team som ansvarar för att vårt boende och andra lokaler är rena, fräscha och tilltalande för våra gäster. Arbetet är varierat och pendlar mellan städning av allmänna lokaler och städning av boende.

För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull, initiativrik, effektiv och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt, nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Du bör vara bekväm med att arbeta självständigt men framförallt att arbeta i ett team. Som lokalvårdare i Kungsberget bör du också tycka att det är sporrande att arbeta inom en tidsram då det alltid finns en sådan att förhålla sig till.

 

Lifttekniker

Som lifttekniker i Kungsberget kommer du att ingå i teknikavdelningen. Ett arbetslag som säkerställer liftarnas mekaniska drift, samt all annan verksamhet som faller på teknikavdelningen hos en skidanläggning. Du kommer att arbeta med den dagliga verksamheten, men ha ditt fokus på våra liftar där du utför service och reparationer. Vi söker dig som har mekanisk/el utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Höghöjdsarbete sker regelbundet i de olika liftarnas master. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och flexibel. Du trivs med att möta och ge service till våra gäster. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt – att du är strukturerad, har ”ordning och reda” och kan ta egna initiativ. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. En del av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll då liftarna inte är öppna.

 

Liftvärd

Som liftvärd träffar du i stort sett alla anläggningens gäster och du fyller en mycket viktig roll på skidanläggningen. Det är du som hjälper våra gäster i liften och lär dem att åka säkert och tryggt. Det är viktigt att du är en god ambassadör för vår anläggning och att du kan svara på gästernas alla frågor samt ge roliga och välbehövliga tips för dagen! Som liftvärd roterar du och jobbar i olika liftar olika dagar. Vi tar oss till vissa liftar genom att åka skidor/snowboard så det är viktigt att du gillar utförsåkning. I tjänsten kan det ingå att medverka i diverse aktiviteter som anordnas för våra gäster, både barn och vuxna.

 

Mekaniker lift/snö

Som Mekaniker i Kungsberget är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både vardagar och helger. Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en flexibel person. Som Mekaniker på anläggningen kommer du att hantera div arbeten tex service på alla fordon, liftar och snökanoner. Delar av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll.

Pistmaskinsförare

Som pistmaskinsförare ansvarar du för att preparera och underhålla alla våra pister och ”snöparker”. Det är du som ser till att alla backar är nypreparerade och fina till alla våra gäster som ska ut i backen på morgonen. Arbetet görs oftast när liftarna har stängts för dagen så du bör tycka om att arbeta ensam på kvällar och nätter. Du ska ha godkänd pistmaskinförarutbildning (SLAO) och vana från att ha kört pistmaskin. Det är också en fördel om du är skid- eller snowboardåkare. Eftersom arbetet i första hand sker nattetid så är det viktigt att du också kan upprätthålla en god rapportering och kommunikation med kollegor som arbetar under andra tider.

 

Pistör

Som pistör i Kungsberget så arbetar du med säkerheten i skidområdet. Det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. När olyckan är framme så är det du som pistör som ser till att skadade gäster kommer ner från berget. Pistörerna är även de som gör säkerhets- och uppstartskontroller av alla liftar på anläggningen samt enklare underhållsarbete av liftar. Vi färdas på skoter och eller skidor i backen. Tjänsten kräver godkänd pistörutbildning genom SLAO eller annan sjukvårdutbildning. Vi ser gärna att du har skoterkörkort (kan i annat fall ordnas på anläggningen) och att du skall kunna arbeta i master/stolpar. Som pistör kan du även få hoppa in i liften under korta stunder vid behov.

Resurs

Som Resurs i Kungsberget är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både vardagar och helger. Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en flexibel person. Som Resurs på anläggningen kommer du att hantera div arbeten tex transporter, service och renhållning även gästkontakt dagligen. Delar av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll.

Snöläggare

Som snöläggare i Kungsberget arbetar man med att framställa snö i alla våra nedfarter. Arbetet består av att flytta kanoner, slangar samt övervakning av snöläggningen genom temperatur och vindförhållanden. Arbetet sker i skift och man arbetar parvis. Du ska tycka om att arbeta utomhus i alla väderförhållanden och du bör ha god fysik då arbetet är fysiskt krävande. Att ha ett tekniskt kunnande och intresse är en fördel då man arbetar med avancerad utrustning. Du bör vara van att arbeta självständigt samt vara initiativrik. Har du vana att köra snöskoter är detta ett stort plus.

 

Pizzabagare

Som pizzabagare i vår populära pizzeria jobbar du nära gästen i en öppen miljö. Du arbetar både dag- och kvällstid och delar på alla arbetsuppgifter, alltifrån att baka pizza, till att servera till att stå i kassan. Arbetsbelastningen är stundtals hög och du bör vara stresstålig och gilla högt tempo. Du kommer att arbeta i ett team där ni gemensamt tar ansvar för pizzaavdelningen. Vi ser gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet som pizzabagare.

Restaurangmedarbetare

Som restaurangmedarbetare har du ett varierat arbete i en varierad arbetsmiljö på någon av våra restauranger. Fröken Filipssons med sina 350 sittplatser serverar både lunch och middag och här jobbar vi både med bufféer och a la carté alla dagar i veckan. Vår Skilodge med sina 60 sittplatser fokuserar på enklare maträtter och ett varierat kaféutbud. Sofias Pizzeria och Karins Hamburgeria är goda alternativ till Fröken Filipssons dagar då vi har större beläggning och erbjuder som namnen avslöjar, pizza och hamburgare.

Ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar.  För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du är restaurangens ansikte utåt, och nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Arbetsuppgifterna kommer variera och inkluderar servering, kassahantering, fylla på buffén, duka av, diska samt alla andra sysslor som förekommer i en restaurang. Vi kommer se till så att du får rätt upplärning och känner dig trygg i arbetsuppgifterna.

Extrajobb lokalvårdare

Vi söker nu medarbetare som vill jobba ”extra” framförallt måndag-torsdag men även helger, tider varierar men det är främst dag pass. Som lokalvårdare i Kungsberget är du med i det team som ansvarar för att vårt boende och andra lokaler är rena, fräscha och tilltalande för våra gäster. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt, nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Du bör vara van att arbeta självständigt men också trivas att arbeta i ett team samt vara initiativrik. Som lokalvårdare i Kungsberget bör du också tycka att det är sporrande att arbeta inom en tidsram då det alltid finns en sådan att förhålla sig till.

Extrajobb Skidanläggningsmedarbetare

Vi söker medarbetare som vill jobba ”extra” på helger, kvällar och lov. Vi kan erbjuda spännande och roliga extrajobb med väldigt varierande arbetsuppgifter. Det kan vara jobb som liftvärd, restaurangmedarbetare, skiduthyrare, lokalvårdare, i liftkortskassan eller någon annan syssla som förekommer på vår skidanläggning. Vill du jobba extra som skidlärare, pistmaskinsförare, kock eller någon annan tjänst som kräver utbildning finns detta också. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt.

Spontanansökningar

Handel och Aktivitet

Aktivitetsledare

Aktivitetsledarna jobbar i ett litet sammansvetsat team som själva planerar och genomför aktiviteter för våra gäster, både barn och vuxna. Aktivitetsutbudet är brett! En viktig del är att agera som våra maskotar Björnbusen och Björnbusan, våra minsta gästers allra största favoriter. Maskotarna finns ute i anläggningen varje dag och busar och leker med barnen. Du och dina kollegor planerar och genomför alla lekar och aktiviteter. Du kommer bland annat att få anordna barnens After Ski, jobba med tävlingen Björnbusecupen, ansvara för skidlekis åt 3 åringar och andra roliga aktiviteter för våra yngre gäster. Framför allt under lågsäsong så kombineras denna tjänst med antingen skidskola eller lift. Du kommer självklart få utbildning inom alla områden. Att åka skidor eller snowboard är ett krav.

Arbetsledare Skidskola, Liftvärdar och Aktiviteter

Som arbetsledare jobbar du i den dagliga driften och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och kombinerar administrativt arbete med operativt arbete ute i anläggningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel.

Arbetsledare Skiduthyrning

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter. Skiduthyrningens huvudsakliga uppgift är att förse våra gäster med den utrustning de behöver för en komplett vintersemester på vår anläggning. I dagligdrift arbetar du vanligtvis med uthyrning av utrustning, i skidverkstaden eller med iordningställning förbokad utrustning. På ankomstdagar levererar vi även utrustning direkt till gästens boende. Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb.

Arbetsledare Sportshop/Livs

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Du har budgetansvar för avdelningens arbetade timmar och schema.

I Kungsbergets sportshop hittar du ett litet men brett sortiment av skid- och vintertillbehör. Vi har också ett mindre utbud av livsmedel i en del lokalen. Som medarbetare förväntas du leverera god service och kunskap till våra gäster, för att guida dem fram till rätt köp för just dem! Du har det dagliga ansvaret för kassahantering, skyltning/exponering, beställning och påfyllning. Du behöver både vara självständig och initiativtagande men också gilla att vara med i ett större team. Vi ser också gärna att du är har viljan att jobba mot försäljningsmål och triggas av utmaningar! Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb.

 

Butikssäljare sportshop/livs

I Kungsbergets sportshop hittar du ett brett sortiment av skid- och vintertillbehör. Vi har också ett mindre utbud av livsmedel i en del lokalen. Som butikssäljare förväntas du leverera god service och kunskap till våra gäster, för att guida dem fram till rätt köp för just dem! Du arbetar med kassahantering, skyltning/exponering, påfyllning av kläder och livsmedel och tar emot leveranser. Du behöver både vara självständig och initiativtagande men också gilla att vara med i ett större team. Vi ser också gärna att du är har viljan att jobba mot försäljningsmål och triggas av utmaningar! Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kassavana.

Skid-/Snowboardlärare

Som skid-/snowboardlärare i Kungsberget arbetar du med både barn och vuxna, grupper och privatlektioner. Det är ett utmanande och utvecklande jobb som ställer höga krav både på din egen åkning och på din förmåga att lära ut till andra. Som skidlärare tillhör du de som har förmånen att ha lite längre möten med våra gäster, det är en självklarhet för dig att ge varje gäst en unik upplevelse och goda minnen från vintersemestern! Saknar du skid- eller snowboardlärarutbildning, men är rätt person för oss, så hjälper vi dig in på rätt utbildning.

I tjänsten ingår även att medverka i diverse aktiviteter som anordnas för våra gäster, både barn och vuxna.

 

Skidverkstadsmedarbetare

Du ser till att dagligdriften i verkstan sker på ett effektivt sätt och att den anpassas efter rådande och kommande behov. Vidare ser du till att alla maskiner (slipnings- och vallningsmaskin m.m.) underhålls regelbundet och hålls i gott skick. Du skall även kunna lära ut till dina kollegor hur dessa maskiner används och underhålls på bästa sätt. Vi ser till att du får den utbildning och stöd du behöver på plats för att kunna utföra samtliga arbetsuppgifter i skidverkstan.

Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter. Skiduthyrningens huvudsakliga uppgift är att förse våra gäster med den utrustning de behöver för en komplett vintersemester på vår anläggning. Förutom arbetsuppgifterna i verkstan arbetar du med uthyrning av utrustning och med iordningställning av förbokad utrustning. På ankomstdagar levererar vi även utrustning direkt till gästens boende.

Boende och Service

Arbetsledare Infocenter

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel.

Receptionsarbetet består av in- och utcheckning av våra gäster, svara i telefon samt hjälpa våra gäster med alla möjliga tänkbara frågor. Du arbetar också med aktivitets- och skidskolebokningar samt säljer liftkort. Som medarbetare är det viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Då det oftast är infocenter man vänder sig till som gäst när man har problem så kan alla möjliga frågor dyka upp. Du bör ha lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb.

Infocenter-medarbetare

Som infocenter-medarbetare arbetar du med allt ifrån liftkortsförsäljning och aktivitetsbokning till receptionsarbete. I denna tjänsten besvarar du inkommande samtal samt hanterar diverse administrativa arbetsuppgifter. Förutom arbetet i Infocenter är vi även på springande fot med diverse utryckningar. Det är viktigt att du klarar av både försäljning samt receptionsarbete och att du är flexibel och lösningsorienterad. Då det oftast är till Infocenter man vänder sig till som gäst när man har problem så kan alla möjliga frågor dyka upp. För att trivas i arbetet bör du hantera många bollar i luften samtidigt och tycka det är skoj att variera arbetsuppgifterna efter behov.

Teamledare för lokalvård

Som teamledare för lokalvård i Kungsberget kommer du vara arbetsledarens högra hand och var med och ansvara för att driften flyter på varje dag och fördela arbetsuppgifter under dagen. Arbetet är varierat och pendlar mellan städning av allmänna lokaler och städning av boende. Det förekommer också arbetsuppgifter som att inventera material och linneförråd, att regelbundet se över boendebokningar samt att ringa in personal vid sjukdom eller på bokning av boende.

För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad, ansvarstagande, strukturerad, motiverande, stresstålig och vara duktig på att planera men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt, nöjda gäster är alltid ditt främsta mål.

Du bör vara bekväm med att arbeta självständigt men framförallt att arbeta i ett team, du måste också tycka om att leda en grupp då det kommer vara en av dina främsta uppgifter.

Det finns alltid en tidsram att förhålla sig till och du som teamledare måste tycka att det är sporrande att hålla sig inom denna ram samt vara bekväm med att motivera andra att hålla sig inom den.

Teamledare Infocenter

Som teamledare för Infocenter i Kungsberget kommer du vara arbetsledarens högra hand och var med och ansvara för att driften flyter på varje dag och fördela arbetsuppgifter under dagen. Arbetet är varierat och innebär bland annat arbetsuppgifter som att hjälpa till med boende och skidskolebokningar, sälja liftkort, ansvara för att nycklar kommer ut på angiven tid men framförallt innebär det att kunna vara flexibel och kunna hoppa in där din hjälp behövs just då.

Det förekommer också arbetsuppgifter som att ringa in personal vid sjukdom och inventera mindre materialförråd som finns infocenter till handa.

För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande, initiativrik, stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt, nöjda gäster är alltid ditt främsta mål.

Snö och Drift

Områdesvärd

Som Områdesvärd är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både ”on och off stage”. Du tar dig runt på anläggningen på skidor eller snöskoter och ansvarar för att skidområdet både ser ut och fungerar som det ska. Arbetet innehåller b.la. att bygga köfållor, underhålla parken, vara backup för våra liftvärdar och serva våra gäster. Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en problemlösare som ser positivt på tillvaron. Du kommer att få ta tag i allt mellan himmel och jord som sker i skidområdet på anläggningen, därför är du både prestigefri och flexibel. Att möta gästen med ett leende och en hjälpande hand är en självklarhet för dig. En del av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll då liftarna inte är öppna.

Vaktmästare

Som vaktmästare i Kungsberget är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både ”on och off stage”. Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en problemlösare som ser positivt på tillvaron. Som vaktmästare hjälper du både gäster och medarbetare med diverse problem som uppstår i boendet och på anläggningen. Du kommer att få ta tag i allt mellan himmel och jord som sker i vårt boende och på anläggningen, därför är du både prestigefri och flexibel. Du är lite av en allkonstnär, du har ett tekniskt intresse och är duktig på att snickra, laga och reparera saker. Delar av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll.

Restaurang

Arbetsledare Restaurang

Vi söker nu arbetsledare till våra restauranger Fröken Filipssons, Sofias pizzeria, Karins Hamburgeria och Skilodgebaren. Som arbetsledare ingår du i vår restauranggrupp där du tillsammans med övriga arbetsledare och köksmästare driver våra restauranger och bidrar med utvecklingsförslag. Gruppen rapporterar till platschefen.

Tjänsten är operativ och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att följa riktlinjer och arbetsrutiner i linje med budget och att utveckla arbetet runt det. Du säkerställer att vi har snygga, organiserade och välkomnande restauranger utifrån givna förutsättningar. Du hanterar schema och bemanning samt arbetsleder och coachar servis och bar-personal. Du säkerställer beställningar, både vad gäller a la cartegäster och grupper. Du arbetar både dag och kvällstid beroende på när du bäst behövs. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete på en av Sveriges snabbast växande skidanläggning. Läs gärna mer om våra restauranger på vår hemsida.

 

Hovmästare

I hjärtat av Kungsberget ligger Fröken Filipssons Restaurang. Här serverar vi både lunch och middag med en kapacitet på 350 sittplatser. Som hovmästare så är ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffa våra gästers förväntningar. Eftersom barnfamiljer är vår viktigaste målgrupp så är det viktigt att specifikt kunna se barnens perspektiv och behov. Du ansvarar för matsalen, planerar alla sittningar och delegerar arbetet som skall ske. Givetvis så gillar du att coacha och inspirera dina medarbetare och du delar gärna med dig av din erfarenhet. I tjänsten krävs även ett nära samarbete med köksmästaren för att tillsammans se till att mat och service håller högsta kvalitet. Du är flexibel och stresstålig och arbetar själv aktivt i den dagliga driften. Du bör ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Kallskänka

I hjärtat av Kungsberget ligger Fröken Filipssons Restaurang. Här serverar vi både lunch och middag med en kapacitet på 350 sittplatser. Som kallskänka ansvarar du för sedvanliga kallskänksuppgifter i restaurangen. Du har hand alla kalla rätter så som smörgåsar och sallader och jobbar även med frukosten. Du kommer att ha ett nära samarbete med kockarna men skall i övrigt vara självgående och ha ett gott öga för vad som behöver göras och prioriteras.

Kock

I hjärtat av Kungsberget ligger Fröken Filipssons Restaurang. Här serverar vi både lunch och middag med en kapacitet på 350 sittplatser. Som kallskänka ansvarar du för sedvanliga kallskänksuppgifter i restaurangen. Du har hand alla kalla rätter så som smörgåsar och sallader och jobbar även med frukosten. Du kommer att ha ett nära samarbete med kockarna men skall i övrigt vara självgående och ha ett gott öga för vad som behöver göras och prioriteras.

Servitris/Servitör

I hjärtat av Kungsberget ligger Fröken Filipssons Restaurang som serverar allt ifrån till lunch och middag. Restaurangen har 280 platser i matsalen och 60 platser i Lodgebaren som ligger i anslutning till Kungsbergets Ski Lodge. I Gästrikland serveras a la carte och det finns 70 sittplatser. Karins ligger mitt ute på snötorget, vid restaurangbacken. Där serveras enklare mat som hamburgare och fika. Karins har 200 sittplatser. Vi har också en pizzeria med 180 sittplatser.

Som servitris/servitör arbetar du dag- och kvällstid med à la carte & bordsservering på någon av våra restauranger. Ditt yttersta mål är att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar.  För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du är restaurangens ansikte utåt, och nöjda gäster är alltid ditt främsta mål.

 

Skilodgeansvarig

Vi söker nu en ansvarig till restaurangen/baren i vår mysiga och populära Skilodge. Här serverar vi frukost, luncher och fikabröd i tillägg till det dryckesutbud som kan förväntas på en skidanläggning, allt i en skön och avslappnande miljö.

Som ansvarig jobbar du mycket med logistikförbättringar och ansvarar för att medarbetarna i Skilodgen får nödvändig utbildning för att kunna utföra ett bra jobb. Trycket är mycket hårt under vissa säljtoppar, därför är du stresstålig och van att arbeta i ett högt tempo. Sedvanliga arbetsuppgifter i bar förekommer där du kommer att få servera allt från varm choklad till tidsenliga drinkar, öl, vin och shots. Ditt yttersta mål är att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar.  För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du är Skilodgens ansikte utåt, och nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete på en av Sveriges snabbast växande skidanläggning. För detta jobb ska du ha erfarenhet av restaurang och i synnerhet av att hantera dryck. Vi lägger stor vikt vid social kompetens.

FAQ om jobb
Processen
Tipsa en vän
Väder
Pister
0/22
Liftar
0/12
Webbkamera
Snödjup
0cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
1700m
Längdspår
0/2km