Vinter

Sommar

Pistkarta
Brand logo
Våra gästers trygghet och säkerhet är alltid högsta prioritet och precis som under tidigare säsonger följer vi fortsatt myndigheternas rekommendationer och anpassar verksamheten därefter.

Utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi vidtagit flera åtgärder på anläggningen –  både i skidområdet, butiker och restauranger. Vi har även speciellt framtagna rutiner för vår personal, kring allt från boenden och allmänna utrymmen till hygien och utbildningar – för att på så sätt ytterligare minska risken för smittspridning. Vi uppmanar även all personal att vaccinera sig mot både covid-19 och säsongsinfluensan.

Utöver våra åtgärder i skidområdet och lokaler, samt rutiner för vår personal, vill vi påminna er gäster om att följa rekommendationerna och tänka på varandra. Tillsammans skapar vi en trygg miljö där vi kan njuta av skidåkning och frisk luft i idyllisk vintermiljö. Här nedanför har vi listat fem tips som du kan tänka på inför din vistelse.

Urval av åtgärder

  • Glesat ut restaurangerna. Detta kan innebära att det är fullt vid 12.00, passa på att variera lunchtiden, flera av våra restauranger öppnar redan vid 11.00.
  • Infört ett maxantal i skiduthyrningen. Det bästa sättet att undvika köer är att förboka. Vi har generösa bokningsvillkor på skidhyra som innebär att du kan avboka din skidutrustning fram till dagen innan ankomst. Dessutom har vi gratis utkörning till ditt boende som du kan välja till när du bokar.
  • Stängt värmestugorna. På grund av restriktioner har vi behövt stänga våra värmestugor, i ett försök att kompensera för detta har vi utökat våra grillplatser.

5 tips på hur du kan bidra till en trygg miljö

  • Följ myndigheternas råd och rekommendationer.
  • Håll avstånd, stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom och testa dig vid misstanke om covid-19.
  • Vaccinera dig mot covid-19.
  • Förboka liftkort och hyrutrustning med gratis utkörning till boendet för att undvika köer.
  • Beställ take away eller utkörning från våra restauranger och livsbutiker.