Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Pris och snögaranti

Hos oss kan du känna dig trygg när du bokar en skidsemester – oavsett om du bokar tidigt eller sent. Med vår snö- och prisgaranti får du alltid ett förmånligt pris och du behöver självklart aldrig betala för en skidresa utan snö.

Snögaranti – pengarna tillbaka eller ombokning

En skidresa är ingen skidresa utan skidåkning och snö. Eller hur? För oss är det därför en självklarhet att du inte ska behöva betala om vår anläggning inte levererar precis det. Med vår snögaranti får du alltid pengarna tillbaka, eller möjligheten att boka om din resa, om vi inte uppfyller vad vi lovar. På så sätt kan du vara säker på att du får vad du bokar.

Vad garanterar vi?

  • Minst två pister öppna i Kungsberget.

Färre än två pister öppna – vad gäller för dig?

Har vi inte uppfyllt vår snögaranti? Fram till kl. 11.00 dagen efter ankomst kan du välja att ställa in eller avbryta din vistelse och välja mellan nedanstående alternativ.

  • Återbetalning av hela beloppet.
  • Boka om din resa till ett annat datum eller till vår systeranläggning Branäs.

Prisgaranti – alltid förmånliga priser

Har du också varit med om den där jobbiga upplevelsen när man upptäcker att resan helt plötsligt är mycket billigare bara någon dag efter att man har bokat? När du bokar en semester hos oss behöver du aldrig vara orolig. Vi har alltid samma förmånliga priser – oavsett hur nära ankomstdatumet du bokar. Fasta priser helt enkelt!

Hittat ett billigare pris?

Våra priser sätts för respektive vecka innan våra boenden släpps och ändras aldrig under säsong. Har du trots allt hittat ett billigare pris på ditt boende under samma period som du har bokat? Då betalar vi givetvis tillbaka mellanskillnaden.


Om- och avbokning

Utöver vår snö- och prisgaranti har vi även ett av branschens mest generösa om- och avbokningsskydd. Köp till vårt avbokningsskydd så kan du boka din resa långt i förväg och alltid känna dig trygg. Läs mer om skyddet här.

Läs våra bokningsregler

Read our terms and conditions here