Liftkort

  • Ladda ditt kort enkelt via länken nedanför
  • Liftkortet kan användas när som helst under säsongen
  • Barn under 7 år åker gratis med hjälm (liftkort krävs)

Liftkort i Kungsberget

Hos Kungsberget kan du enkelt ladda ditt liftkort själv, antingen via vår app ”Min Skidresa” där du kan spara kortnumret för att ladda på när du vill eller på ladda liftkort.se. 

Alla barn under 7 år åker gratis i vår anläggning men måste ha med sig ett liftkort som ni laddar gratis i appen där ni laddar era egna.

För dig som inte har liftkort sen tidigare kan du lägga till det när du förbokar skidutrustning eller bokar boende. Det går även att köpa via hyra.kungsberget.se – det hämtas utanför skidhyrans huvudentré.

Har du redan ett tomt liftkort?

  • ladda ditt kort via Laddaliftkort.se eller via appen Min Skidresa
  • kortet är nu klart att användas, smidigt va?

Lägg till liftkort på boendebokning

Prislista


Dela liftkort med föräldrakortet

Föräldrakortet är perfekt för föräldrar som reser med små barn. Kör ett kort gemensamt och dela med din partner, en av er kan vara med barnen och en kan åka skidor.

Gratis aktiviteter för barn med liftkort

Alla aktiviteter gratis för barn med liftkort. Är barnen under sju år bjuder vi dessutom på liftkortet. Men glöm inte att barnen behöver ha ett tomt kort med sig som kostar 55kr.

För lite extra energipåfyllning ute i backen bjuder vi alla barn på varm ekologisk saft.

SLAO's Lilla Gula

I SLAO:s Lilla Gula hittar du allmänna bestämmelser, åk- och liftregler, tips m.m. Det vill säga allt som är viktigt att veta om lift- och utförsåkning!

SLAO’s Lilla Gula