Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Ett smidigare liftkort

  • Kungsbergets liftkort är värt att spara. Fyll på med fler dagar när du är på plats eller ladda i förväg via hemsidan eller med appen Min Skidresa.
Välkommen till vinterpärlan Kungsberget. Liftkortet är din guldbiljett som ger tillgång till backarna och attraktioner som Nintendo Land, Björnbuseland, snowparks med mera. Välj att förboka med utkörning, köpa digitalt och hämta ut i våra liftkortsautomater eller ladda ett kort från tidigare besök. Barn mellan 0-6 år åker dessutom gratis i vår anläggning om de har ett ett barnladdat liftkort med sig.

Såhär går det till

Bästa sättet för att få tillgång till mest skidåkning är att förboka liftkortet tillsammans med ditt boende eller din skidhyra. Väljer du utkörning hittar du liftkorten laddade och klara i boendet. Väljer du istället att hämta ligger korten klara i ankomstkuvertet vid incheckningen. Tänk på att liftkortet börjar gälla från den dagen du använder det första gången.

Barn 0-6 år

Åker gratis i vår anläggning men behöver ha ett barnladdat liftkort för att komma igenom vändkorsen vid liftarna. Laddningen är gratis men om ni inte har ett tomt liftkort sedan tidigare kostar det 55kr.

Liftkortsautomater

Kommer du över dagen eller vill köpa ett liftkort när du är på plats gör du det här på hemsidan och hämtar sedan ut det i någon av våra liftkortsautomater.

Se placering av liftkortsautomater

Spara liftkortet

Hos oss är det värt att behålla kortet till nästa besök. Du kan nämligen ladda det helt själv. Antingen via appen Min Skidresa där du kan spara kortnumret eller på den här länken. 

Behöver du hjälp

Kolla igenom vår FAQ för svar på din fråga eller kontakta Gästservice via formuläret på samma sida. Får du problem på plats ringer du 054-13 26 00.

Till FAQ

Prislista 24/25 - Uppdateras närmare säsongen.

Vuxen 18–64 år Ungdom 7-17 år Senior 65+ år Föräldrakort*
1 dag
2 dagar
3 dagar
4 dagar
5 dagar
6-8 dagar
3 timmar
Kväll
Björnbuseland
Säsongskort
Säsongskort vardag
Oladdat liftkort

PRISKATEGORIER

  • Vuxen: 18–64 år
  • Senior: 65+ år
  • Ungdom: 7-17 år
  • Barn: 0-6 år, alla barn åker gratis men behöver ett barnladdat liftkort med sig. Kortet kostar 55 kronor men laddningen är gratis. Liftkortet går att beställa hem eller köpa på plats.
  • *Föräldrakort – två föräldrar delar på ett liftkort.
  • Du behöver ett tomt liftkort för att kunna ladda, det kostar 55 kr. Du kan sen spara ditt liftkort till nästa säsong och ladda det på nytt.

Dela liftkort med föräldrakortet

Föräldrakortet är perfekt för föräldrar som reser med små barn. Köp ett kort gemensamt och dela med din partner, en av er kan vara med barnen och en kan åka skidor.

SLAO's Lilla Gula

I SLAO:s Lilla Gula hittar du allmänna bestämmelser, åk- och liftregler, tips m.m. Det vill säga allt som är viktigt att veta om lift- och utförsåkning!

SLAO’s Lilla Gula