Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Nyheter 23/24

I år förbättrar vi mycket av förra årets nyheter, dessutom erbjuder vi en helt ny skidskola!

  • Södra parken kommer tillbaka
  • Mini-park i Sarah Hector-backen
  • Nytt koncept i skidskolan

Vinterns nyheter i Kungsberget 2023

Till vintern finns flera spännande nyheter på plats, en park gör comeback och flera populära områden förbättras ytterligare.

Kul på snö

Kul på snö är en äventyrlig skidskola där barn mellan 5-14 år får upptäcka hela berget på ett spännande sätt. Vi utvecklar skidåkningen tillsammans i Nintendo Land, våra parker, selftimer-banan och på airbagen. Vi övar balans, kontroll och fart på ett roligt och säkert sätt i enklare hopp, terrängvågor och snirkliga svängar.

Ny park i Sara Hector-backen

I slutet av Sara Hector-backen kommer nästa nyhet. En ny minipark för barn kommer introduceras och komplettera övriga parker. Detta kommer bli det perfekta steget för barn och familjer att testa på när man känner sig trygga i Björnbuseland. I miniparken kommer det finnas roliga hopp och gupp, enkla boxar och andra spännande hinder.

Boka ditt besök i Kungsberget här

Snowparken på sydsidan kommer tillbaka

Den populära snowparken i Stefans backe på Sydsidan gör comeback till vintern. Precis som tidigare så kommer hela backen vara fylld av diverse hopp, hinder och böljande formationer som tar upplevelsen på Kungsbergets södra sida till en helt ny nivå.

Stiga Snowracer Land

Intill liften i Björnbuseland kommer en ny spännande snowracerbacke att byggas. Det kommer bli en rolig och utmanande nedfart där hela familjen kan hålla till. Här kommer också Stiga Snowracerutmaning att arrangeras två kvällar i veckan, där barn får utmana sig själva i banan och har möjlighet att få ett eget körkort speciellt framtaget för snowracer.


 

Våra boendeområden