Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Veckans aktiviteter

I Kungsberget hittar du flera aktiviteter som är helt gratis och har drop-in.

Lekrum och Nintendo Spelrum

Lekrum finns i anslutning till flera av våra restauranger, Sofias Pizzeria, ovanför Ski Lodge samt i Fröken Filipssons. I anslutning till Sofias Pizzeria finns även vårt spelrum med Nintendo Switch och de senaste spelen.

STIGA Snowracerutmaning - Nyhet!

Kom och träffa nya kompisar och utmana dem i vår supersnabba snowracer-bana medans musiken pumpar på i bakgrunden, ett koncept som passar hela familjen och garanterat bjuder på en rolig kväll. För att ta sig upp till banan åker man knapplift  som sätts fast i snowracern, självklart finns det personal på plats för att hjälpa till och alla som vill får prova. Nytt för i år är att du kan åka STIGA Snowracerutmaningen och testa dina färdigheter i en bana. Alla som klarar den får med sig ett snowracerkörkort som bevis på att de har genomfört utmaningen.

Har du ingen egen snowracer finns det att låna på plats men tänk på att ta med egen hjälm.

Björnbusecupen

Kom och testa din skidtalang helt gratis! Björnbusecupen är en äventyrsbana som innehåller slalomportar och terrängvågor! När du är i mål blir det kramar av Björnbusen som delar ut ett slalombevis till deltagarna. Precis som med våra andra aktiviteter är det drop in och alla får vara med.

Träffa Björnbusarna

Förbered er på bus och kramar! Björnbusarna rör sig runt i hela anläggningen för att busa och skoja med alla barn som vill det.

Björnbusen på afterski

Kom och dansa med Björnbusen! Varje lördag 15.00 gästar han afterskin i Karins Burgeria.

Sara Hector ALS Challenge

Parallellslalom för alla! Oavsett hur stora erfarenheter du har av att stå på ett par skidor. Det är glädjen till åkningen som står i fokus! Under tävlingen har du även chansen att utmana världsmästaren Sara Hector för att se hur du står dig mot en OS-guldmedaljör.

Läs mer