Vinter Sommar
Ledkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Nyheter i korthet

  • Ny teknikbana
  • Förbättring av leder
  • Naturstigen utvecklas

Nyheter

Årets nyheter fokuserar på att göra vårat befintliga utbud ännu bättre. Bland annat kommer flera leder förbättras, naturstigen uppdateras och upplevelsen för barn kommer vara ännu roligare. Välkomna till sommaren i Kungsberget!

Förbättrade leder

I den populära Kungsleden kommer vi lägga stor vikt vid att förbättra underlaget. Genom att gräva ut stora delar av den sista biten kommer vi att skapa en rakare och mer lättillgänglig led som kommer uppskattas av våra besökare. Vi kommer dessutom att fräscha upp lederna i Björnbuseland och göra de ännu roligare.

Naturstigen

Förra årets spännande nyhet, Naturstigen, blev ett väldigt uppskattat inslag hos gästerna. I år gör vi den ännu bättre och bygger nya stationer längs med leden fyllda med olika sorters hinderbanor.

Teknikträning

Båda gammal som ung, erfaren och ny behöver träna för att bli bättre eller för att slipa på sina förmågor på cykeln. Just därför gör vi teknikområdet utanför Fröken Filipssons ännu bättre. Utöver den redan befintliga pumptracken lägger vi till ytterligare en teknikbana, komplett med spångar och vippbrädor.