Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

En barnvagn för fjällmiljö

 • Hopfällbar – gör det enkelt att ta med dig vagnen
 • Lutningsbart säte – kan lutas med en hand
 • Justerbar fjädring – bladfjädring som ger en mjuk gång
 • Baklykta för ökad synlighet och säkerhet ingår

Barnvagn

Spara packutrymme i bilen och hyr din barnvagn hos oss. Anpassad för snö och terräng är Thule Chariot Cross en perfekt vagn för fjällmiljö. Du bokar i vår skiduthyrning eller på 054-13 26 00

Flera bekväma funktioner

Thule Chariot Cross är en multifunktionell barnvagn för den aktiva familjen som vill ha en riktigt snabb och lätt vagn i skogen och på fjället, men som också vill ha en smidig vardagsvagn, som är enkel att lasta i och ur din bil, och som tar sig fram överallt, i alla väglag.

Thule Chariot Cross är uppföljaren till Cougar-modellen med flera praktiska uppdateringar. Vagnen har försetts med ställbart styre för att passa föräldrar med olika längd, lutningsbart/delbart säte samt Thule VersaWing-system som gör det möjligt att snabbt och enkelt växlar mellan olika aktiviteter oavsett vilket kit som används.

Sittdelen är helt vadderad och mycket bekväm att sitta i med löstagbara textilier som är enkla att rengöra. Praktiskt väderkapell som täcker hela framsidan och ett extra solskydd. Justerbart säte vilket innebär att sitsen kan ha olika lutningar oberoende av varandra. Integrerat hjälmutrymme och 5-punktsbälte gör att barnet sitter säkert under färden.

Extra stort lastutrymme och skidset för längdåkning

Fotaktiverad parkeringsbroms som låser omedelbart. Ställbart handtag i knäled gör att styrets höjd enkelt kan anpassas till föräldrar med olika längd. Thule Click n’ Store med praktisk förvaring av tillbehörskit i vagnen för promenader, jogging och cykling när du växlar mellan olika aktiviteter.

Vagnen har extra stort lastutrymme bakom sätet, som kan packas undan och låsas fast för ökat löpstegsutrymme vid jogging. För optimal åk- och körkomfort är vagnen utrustad med justerbar bladfjädring som fångar upp stötar och ojämnheter i underlaget. 20-tums stora lufthjul bak med reflexermaterial på sidan gör den synlig även i mörker. Lätt att fälla ihop.

Du får även med ett skidset som förvandlar din Thule Chariot till en pulka för längdskidåkning. Setet innehåller skidor och ett vadderat midjebälte med flaskhållare.

Teknisk specifikation:

 • Vikt 13 kg
 • Sitthöjd 68 cm
 • Axelbredd 39,5 cm
 • Viktkapacitet 34 kg
 • Ökotex-certifierade tyger

  Vill du köpa Thule Chariot Cross – besök köpbarnvagn.se