Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Kort väg till julglädje

Skapa nya jultraditioner som ger er mer tid tillsammans i ett vintrigt Kungsberget.

Upplev en jul i Kungsberget

Upptäck roliga aktiviteter för barnen och skapa nya traditioner där skidåkning står i centrum. Välkommen till jul i Kungsberget.

Fira jul i magiskt vinterlandskap

Att vakna upp på julaftonsmorgonen till ett snötäckt vinterlandskap och nypistade backar precis utanför dörren är magiskt på många sätt. Men att dela det tillsammans med vänner och familj gör julen extra speciell. Lämna stressen hemma för mer tid till nära och kära. Spendera ledigheten i en av våra stugor med skidåkning, ett härligt julbord och roliga aktiviteter för alla!

Träffa tomten

Förgyll minnet av en snötäckt julafton med att träffa tomten. Vi återkommer med tid för tomtens besök säsong 24/25.

Julbord

Avsluta dagen med vårt populära julbord, en tradition i äkta julanda. Med delikatesser som julskinka, prinskorv och janssons frestelse är vårt julbord ett smörgåsbord av festlig smak och självklart finns det ett vegetariskt alternativ. Lämna stressen hemma och låt oss ta hand om dig. Bokningen öppnar säsong 24/25.

 

Skapa roliga jultraditioner i backen

Låt julens traditioner börja i Kungsberget med roliga åk som passar hela familjen. Utmana varandra i den fartfyllda Björnbuseparken eller ge er ut till Nintendo Land när mörkret lagt sig för ett åk i den färgupplysta äventyrsbacken.

Upplev julmyset

Förläng julfirandet till mer än bara en dag. Boka en stuga och låt julstämningen fortsätta långt efter det sista åket. Med närhet till restauranger och flera roliga vinteraktiviteter ser vi till att du får ett stämningsfullt firande. Här finns det plats för hela familjen och de nypreparerade backarna är bara några steg bort. Ge din familj en minnesvärd jul och boka din vistelse hos oss i Kungsberget redan idag!

Våra boendeområden