Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Avsluta året på topp

Gör som så många andra och avsluta året med skidåkning i Kungsberget. En tradition som innehåller god mat, skratt, skidåkning och såklart, tillsammanstid.

Nyår i Kungsberget

Hos oss på Kungsberget firar du nyår i ett snötäckt landskap tillsammans med familj och vänner. Spendera ledigheten på en plats där skidåkning och god mat finns precis utanför stugdörren, välkomna.

Avsluta året med skidåkning

Ge er ut i krispig manchester och njut av en hel dag i backen. Umgås och testa barnens förmågor i Björnbuseland eller varför inte ge er ut i någon av våra aktiviteter när de blivit stabilare på skidorna? Nintendo Land lockar alltid och som vanligt har vi flera olika parker att testa på för den som vågar. Vill ni ha en paus tipsar vi om helt nybyggda snowracer-backen, ännu ett sätt att ha kul på snö i Kungsberget, vill ni värma er finns det sköna fåtöljer och varm choklad i Ski Lodge-baren. Som avslutning på dagen rekommenderar vi er att boka nyårssupé och låter oss ta hand om maten.

Ljuståg och Björnbusecup

På nyårsafton kan ni gemensamt hjälpa till att lysa upp Kungsbergets skidbackar. Följ med på ett sista äventyr för året där vi tillsammans bildar ett ljuståg i Skidskolebacken, både vuxna och barn får självklart vara med och ljusstavar finns att låna på plats.

Nyårssupé

Boka vår populära nyårssupé och låt oss ge dig de bästa förutsättningarna för det perfekta slutet på året. Vi dukar upp en läcker trerättersmeny för hela familjen i vår stora restaurang Fröken Filipssons. Det enda ni behöver göra är att njuta av god mat och tillsammanstid. Våra yngsta gäster, barn mellan 0-3 år, äter självklart gratis. Bokningen öppnar säsong 24/25.