Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Sportlov i Kungsberget

Kungsberget är Sveriges snabbast växande skidanläggning och det är lätt att förstå varför. Här får du som barnfamilj nämligen allt fokus, från skidåkningen till barnens favorit på restaurangmenyn – tårtmakarkitet. Ute bland backarna hittar du Björnbuseland – ett skidområde där barnen kan ta sina första svängar. För de lite äldre barnen heter favoriten Nintendo Land – en upplevelse på skidor där barnen åker i en kuperad backe fylld med figurer från Nintendos värld. När mörkret lägger sig över anläggningen fylls Nintendo Land av färgglada lampor som höjer upplevelsen ytterligare.

Barnaktiviteter och varm saft

I Kungsberget har vi alltid gratis aktiviteter utan anmälan för att så många som möjligt ska kunna vara med. Åk med i Björnbusecupen, testa vår snowracerkväll eller kolla in när Björnbusarna besöker vår afterski på lördagar. Behöver ni snabb energi ute i backen bjuder vi alltid på varm ekologisk saft.

Se tider och plats för aktiviteter

Testa på skidskolan

Ta chansen att utveckla både dina och barnens förmåga på skidor. I Kungsberget skidskola har vi glädjen till skidåkning som bas i vår undervisning och anpassar oss alltid efter våra gästers ålder och tidigare erfarenhet. Vårt mål är att du ska lämna vår skidskola med ökad glädje för skidåkning.

Läs mer och boka

Våra boendeområden