Skidutrustning

För dig som åker skidor ett par veckor om året är det optimalt att hyra utrustning. Vi anpassar utrustningen efter dina behov och den väntar hos skiduthyrningen, eller i ditt boende, när du kommer fram. Missa inte heller vårt smarta växapaket för barn.

Så här går det till

Boka din utrustningen innan ankomst så slipper du stå i kö i skidhyran. Du bokar enkelt via dator, mobil eller genom en av våra terminaler i hyran.

Hyr din utrustning

Prislista


Bokar du för hela vistelsen kör vi dessutom ut skidorna till ditt boende utan extra kostnad. Bekvämare än så kan det inte bli.


Bra att veta

Så här går det till

Boka din utrustning innan ankomst så slipper du stå i kö i skidhyran. Du bokar enkelt via dator, mobil eller genom en av våra terminaler i hyran.

När din utrustning är färdig att hämta får du ett sms med information om i vilket fack utrustningen står i. Skulle du behöva byta på grund av storlek eller något annat så hjälper vi dig givetvis med det.

Bokar du för hela vistelsen kör vi dessutom ut skidorna till ditt boende utan extra kostnad. Bekvämare än så kan det inte bli.

Gruppbokning

Är ni 20 personer eller fler? Kontakta Gruppbokningen via telefon eller e-post så hjälper vi till på bästa sätt!

Hyrkläder

Inga egna skidkläder eller är det lite kyligare än du trodde? Inga problem – vi erbjuder även hyrkläder för att du ska slippa frysa i backen.

Vi hyr ut skidkläder och dessa hyr du i skidhyran när du är på plats. Du kan hyra ett helt ställ eller bara jacka eller byxor. Du behöver helt enkelt inte oroa dig för att inte vara rätt klädd i pisten.

Björnbusens växapaket
Björnbusens växapaket
Björnbusarnas Växapaket är ett utrustningspaket som följer ditt barns längd och utveckling till ett fantastiskt pris.
Från
1899:-
I paketet ingår skidor pjäxor.
Illustration