Upplev julens magi i Kungsberget

Njut av en klassisk julmiddag i trerätters format. Boka bord på Fröken Filipssons i vinter och upplev en mysig kväll tillsammans med dina nära och kära. Menyn består av både klassiska och moderna rätter och självklart erbjuder vi vegetariska alternativ för stora och små, samt take away på hela menyn.

Julmiddag i Fröken Filipssons

Fröken Filipssons ligger centralt beläget i anläggningen med trivsam utsikt över ett snötäckt Kungsberget. Ni välkomnas med en ekologisk glögg och får sedan sätta er till bords i en härligt julpyntad miljö. Vi erbjuder sju olika sittningstider för att ni ska kunna anpassa dagen så den passar just ert julfirande.  Efter maten rekommenderar vi en drink eller varm choklad framför brasan i vår Ski Lodge.

Boka julbord

Take away

Boka take away med upphämtning på julafton. Våra kockar har griljerat skinkan, rullat köttbullarna och strimlat potatisen till frestelsen. Ni behöver endast göra sista touchen i form av uppvärmning i stugan. Välj fritt från menyn vad ni önskar till julmiddagen och hämta er beställning på julafton mellan 10:00-12:00 i Fröken Filipssons.

Boka take away